Kursmaterial Närhälsan

Stort tack för trevliga dagar och jag uppskattar ert engagemang, alla fina diskussioner och alla skratt.

Hälsningar / Christer


Möjlighet att vara med på gratis webinar

Med jämna mellanrum erbjuder jag möjligheten till vidareutveckling för alla som är intresserade. Nästa webinar genomförs den 17 oktober och kommer att handla om “det personliga varumärket”. Om du är intresserade och inte kan just då kan du anmäla dig innan jag startar för då får du möjlighet att få ta del av reprisen.

Anmäl dig här!


Här finns kursmaterialet som du kan ladda hem.

Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv! Konsten att göra omstart på en dålig dag.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du videon "Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv" som handlar om motivation och sätt att hantera motgångar.

Nu är det klart! Du prenumererar på mitt nyhetsbrev.