Vill du ha rätt eller vill du vara lycklig?

Vi människor går ständigt i fällor som gör att vi hamnar i situationer som försämrar våra relationer istället för att förbättra dem:

  • Omedvetna fällor som triggar igång värdelösa diskussioner om ingenting!
  • Olika synsätt som krockar och förstör!

Kom hit, känn, upplev och skratta åt det dråpliga när du får chansen att utifrån betrakta hur du ständigt hamnar i konstiga eller obekväma situationer, trots att du absolut inte vill.  Dessutom kommer du att få några enkla tips och råd att ta med dig hem för att i framtiden kunna välja om du måste vinna fighten eller bli lycklig. Lär dig:

  • Utveckla förmågan att lyssna och bli mer närvarande i samtalet.
  • Urskilja och välja mellan mördarfraser som stjälper eller vitaminfraser som hjälper!

Jag har i 20 år jobbat med att utveckla kundrelationer med fokus på kundservice, kundbemötande och konsten att hantera svåra kunder. Nu har jag på deltagarnas begäran utvecklat konceptet till en öppen föreläsning eftersom jag ofta fått frågan:

”Har du en öppen föreläsning också, jag skulle vilja ta med min partner, eller min vän, på det här? Det skulle vi behöva”. Nu är det äntligen dags!

Ta med dig din partner, din vän eller kanske arbetskamrat så kommer ni att få massor av insikter och tips i hur ni kan bli smidigare i ert sätt att kommunicera i vardagen!

Föreläsningen sker på Gröna Lunds lilla teater, Stockholm, den 24 september kl 18.30-c:a 21.30

Biljetter beställer du här!

 

Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv! Konsten att göra omstart på en dålig dag.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du videon "Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv" som handlar om motivation och sätt att hantera motgångar.

Nu är det klart! Du prenumererar på mitt nyhetsbrev.