Ejendals inspirationssida

Välkommen till din inspirationssida med material från föreläsningen du var med på.

Här kan du ladda hem materialet vi använde och även få lite bonusmaterial. Ett tips kan vara att skapa en påminnelse i din kalender ett par veckor fram i tiden. När du blir påmind tar du en kopp kaffe, går igenom materialet och dina noteringar för att påminna dig själv om vad vi pratade om.

Har du funderingar eller frågor är du alltid välkommen att höra av dig till mig.

Lycka till!

Christer


Hur tolkar vi – Bedöma, döma eller fördöma?

På ett tidigare webinar var ämnet “bedöma, döma eller fördöma” och här får du möjlighet att ta del av det och få fler tips som hjälper dig med tolkningen av mejl som vi pratade om.

Det är väldigt lätt det är att lägga in vår relation och våra känslor när vi tolkar det vi hör och det vi läser. Vi känner irritation och då är det lätt att tolka negativt. Andra saker som kan påverka tolkningen kan vara stress, en dålig dag, rubriken i mejlet eller vem det kommer ifrån.

Nödbromsen är viktig och att stanna till för skilja på fakta och känslor.

Andra tips kan vara att be en kollega om hjälp med tolkning, läsa mejlet om en stund eller tänka om det kommit från en kund jag giller, hur hade tolkningen varit då?

Fler tips kommer du att få i filmen jag spelat in som min julhälsning till er.

Se filmen här!


En julhälsning med några avslutande tips!

Här har jag spelat in en kort summering med några avslutande tips.

Se filmen här!


Dags att göra årets egna bokslut!

Årets sista kostnadsfria webinar kommer att handla om att summera året som varit. Det börjar med att blicka tillbaka och se hur det varit, vad som varit bra och hur vi utvecklats. Därefter tittar vi framåt och funderar på vad vi vill ha ut av det nya 2024 som väntar efter nyår.

18 december kl 0930 är det dags och anmäler du dig innan jag börjar så får du sedan en repris om du skulle få förhinder att delta. Reprisen kan du sedan se under en hel månad.

Anmäld dig här!


Kursmaterialet

Här kan du ladda hem materialet som användes under föreläsningen!

Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv! Konsten att göra omstart på en dålig dag.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du videon "Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv" som handlar om motivation och sätt att hantera motgångar.

Nu är det klart! Du prenumererar på mitt nyhetsbrev.