Digitala utbildningar

Många har frågat efter Onlineutbildningar som de kan ta del av på hemmaplan i lugn och ro. Fördelen är att du kan se den när du har tid, du kan stycka upp den i kortare bitar och du kan direkt omsätta tipsen till praktik på arbetet.

Nu har jag två utbildningar som görs i samarbete Diploma utbildning som är en av Sveriges vassaste leverantörer av Onlineutbildningar.

Klagomålshantering – Ta hand om utmanande kunder på ett enkelt sätt!

De allra flesta kunder är trevliga och enkla att hantera. Sedan finns det en kategori som är mer krävande och utmanande att göra nöjda. Den här utbildningen ger dig förståelse för vad som sker i mötet med dessa kunder och du får också ett antal enkla och konkreta tips att hantera dessa kunder på ett enklare sätt.

Klicka här för att läsa mer och köpa utbildningen!


Service när den är som bäst!

Alla som arbetar inom ett serviceyrke behöver inspiration för att kunna vara på topp och ge kunderna den fina servicen som de både vill ha och som de förtjänar.

Den här utbildningen fokuserar på att vara en stjärna i servicebranschen och vara den personen som kunderna kommer ihåg länge.

Klicka här för att läsa mer och köpa utbildningen!


Diploma utbildning – Sveriges vassaste leverantör av Onlineutbildningar!

Ta gärna del av Diplomas fantastiska utbud av Online utbildningar. Idag finns det 400 utbildningar av alla de slag och en fantastisk möjlighet att söka efter rätt ämne för dig och ge dig friheten att förkovra dig när du vill.

Här kan du ta del av alla Diplomas utbildningar!

Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv! Konsten att göra omstart på en dålig dag.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du videon "Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv" som handlar om motivation och sätt att hantera motgångar.

Nu är det klart! Du prenumererar på mitt nyhetsbrev.