Referenser

 

Kursen var magisk och Christer Isehag var suverän. Kommer att ta med mig så mycket av kursen, givande, kreativ och informativ.

 Josefine Bergman, receptionist/växeltelefonist/administratör, Fora

Lika inspirerande varje gång! Älskar att lyssna på dessa Webinar, ger en boost och storstädning på hjärnkontoret varje gång.

Tack Christer! /Johanna

Tack för många fina föreläsningar, lagom mycket, lagom långa. Relevant innehåll. Jag sprider dina föreläsningar inom min arbetsplats och hoppas att fler lyssnar. En påminnelse till alla när man springer i ekorrhjulet, stanna upp och tänka efter.

Mayron

Utbildningen var rolig och intressant! Utbildningsledaren var den bästa på länge! Det bästa med utbildningen var att man fick tänka till och tänka om!

 Edin Nezirevic, mättekniker, Gävle Energi

Ämnena är bra du tar upp och det är inte pekpinnar utan tankar som jag kan ta till mig. Kan vara jobbiga ämnen/diskussioner du tar upp men du kan bena upp det så det inte blir lättare att hantera. Fortsätt så och jag är evigt tacksam att jag hittat dig. Jag rekommenderar absolut vidare.

Carina

Tycker Christer är en toppenföreläsare, engagerad, rolig och kunnig. Jag tar speciellt med mig att man kan styra samtalet när man har en långpratare!

Eva Prats Vela, receptionist, Svenska Förpackningsinsamling

Jättebra och matnyttig både i arbetet och privat. Jättebra föreläsare och inte en tråkig minut. Föreläsare med mycket erfarenhet och bra pedagogik. Lättsam, rolig och underhållande.

Tina Bokrot, administratör, S.t Görans Sjukhus

Mycket bra diskussioner. Jättebra föreläsare, han håller en alert och med under hela föreläsningen, ger mycket energi. Christer är en härlig människa och jag ser fram emot att gå på fler kurser eller föreläsningar med honom.

Nathalie Evefjord, Produktsamordnare, Returpack AB

Rolig och givande dag!

Jana, Kundansvarig, Rent08

Jag tar med mig mycket bra saker från utbildningen. En superbra föreläsare, både lärorikt och mycket skratt på samma gång.

Jennie Forslin, Boendesamordnare, Uppsalahem

BÄST!! Rolig!

Elina, Kundtjänst, Nordic Easc AB

5 av 5 möjliga. Jag fick ökad självinsikt!

David McManus, Drifttekniker, Chalmers Fastigheter

Inspirerande. Man fick många bra tips och tricks att ta med sig tillbaka till kontoret. Mycket bra kunskap och energi hos föreläsaren. Allt levererat med glimten i ögat. Det smittade av sig till hela gruppen. Det blev många skratt men alltid en allvarlig och seriös underton.

Kim Wallin, Försäkringshandläggare, Danica Pension

Varit på flera likande kurser i mitt yrke som resesäljare. Detta var en av de bästa. Bra, rolig, kunnig och medryckande föreläsare.

Katarina Andersson, Skadereglerare, Dinaförsäkringar

Engagerad föreläsare. Höll intresset uppe för deltagarna kursen igenom, väldigt ovanligt. Alla skulle behöva gå denna kurs, arbetsplats som privat. Intressant att höra andra erfarenheter, trots olika områden. Vi tampas i stort sett med samma frågor/problem.

Catarina Sävenbyn, Mercado Medic AB

Jag lärde mig mycket. Bra och spännande kurs.

Marie Moutran, Receptionist, Sigtuna kommun

Mycket bra energi, strålning och karisma. Kommer att rekommendera den till andra personer som behöver uppleva aha upplevelsen.

Filip Lagerkvist, Loh Electronics AB

Christer var trevlig och lyhörd, professionel och inkluderade alla i gruppen så att alla kom till tals. Kändes bra med inblick att få bekräftat att det man gör är bra.

Benita, ansvarig receptionist

Jag hade inga direkta förväntningar när jag kom till kursen, men den var otroligt givande och bra. Jag tycker de flesta enheter på min myndighet borde gå denna utbildning. Alla vi som arbetar har både externa kunder och våra kollegor som är våra kunder.

Anonym

Jag lärde mig jättemycket, föreläsaren var jättebra. Lärde mig att använda mera vitaminfraser och att vara försiktig med ord.

Isra, D.H. Tandsköterska

Otroligt bra utbildning som höll en alert, intresserad genom hela dagen. Väldigt nöjd och kommer varmt rekommendera denna kurs & föreläsare vidare.

Sandra Johansson, kundservice, EEt Europarts

Inspirerande och boostande precis vad jag hoppats på. Föreläsaren äger konsten att förmedla budskapen på ett roligt sätt med mycket hög igenkänningsfaktor. Fantastisk.

Zandra Granath, säljare, Åsbro Kursgård

Otroligt positivt hela dagen. Inte en trötthetskänsla på hela kursen eller önskan om att dagen skulle ta slut. Väldigt inspirerande och bra kursledare. Skulle verkligen rekommendera denna kurs till alla jag känner.

Marie karlsson, Värmdö Kommun

Det var så lärorikt! Bra blandning mellan övningar och föreläsning. Hela dagen gick superfort för att det var så kul och jag log hela tiden. Jag blev verkligen peppad att alltid ge den bästa möjliga servicen. Det var den bästa föreläsaren någonsin!

Felicia, kundtjänstansvarig, Flygbussarna Airport Coaches

Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv! Konsten att göra omstart på en dålig dag.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du videon "Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv" som handlar om motivation och sätt att hantera motgångar.

Nu är det klart! Du prenumererar på mitt nyhetsbrev.