Om Christer

Min passion är mötet mellan människor. Jag vill att alla ska förstå hur lite som behöver förändras för att skapa fantastiskt mycket bättre möten. Oavsett om det gäller mötet mellan dig och din kund, dig och din kollega eller kanske dig och din partner så vill jag hjälpa till att förbättra dessa.

Jag har föreläst för tusentals personer sedan jag startade 1998 och mött de flesta av de branscher som finns. Min passion är att du ska hitta det lilla som ger det stora. Den lilla förändringen som skapar det stora resultatet. Allt för att skapa en bättre relation.

Min bakgrund är inom sälj och marknadsföring där jag startade efter militärtjänsten 1981. Efter flera år med försäljning inom olika branscher och mot olika typer av kunder kom jag in på föreläsningar och utbildningar och satsade sedan helhjärtat på det 1998. Under åren har jag läst och studerat massor inom människor, psykologi, beteendevetenskap och brinner för hur vi fungerar tillsammans och vad som händer i mötet mellan dig och mig.

Idag har jag förmånen att vara ute och prata med människor om just, människor. Det är ett av de bästa jobbet som finns för det skapar alltid engagemang och igenkännanden.

Mina dagar består av korta inspirationsföreläsningar, längre utbildningar eller privata möten.

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig – hör av dig så berättar jag mer.

Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv! Konsten att göra omstart på en dålig dag.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du videon "Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv" som handlar om motivation och sätt att hantera motgångar.

Nu är det klart! Du prenumererar på mitt nyhetsbrev.