Kunskapsgruppen

Välkommen till din inspirationssida med material från föreläsningen du var med på.

Här kan du ladda hem materialet vi använde och även få lite bonusmaterial. Ett tips kan vara att skapa en påminnelse i din kalender ett par veckor fram i tiden. När du blir påmind tar du en kopp kaffe, går igenom materialet och dina noteringar för att påminna dig själv om vad vi pratade om.

Har du funderingar eller frågor är du alltid välkommen att höra av dig till mig.

Lycka till!

Christer


Bonusmaterial!

Under utbildningen kom det fram några frågor och önskemål som vi inte hann gå igenom. En del av dessa har jag berört på tidigare genomförda webinar. Här har du länkar så att du kan se inspelningar kring just dessa områden.

Ctrl+Alt+Del – en mänsklig omstart

När motivation tryter, saker känns tungt och vi tappar energin då vi stöter på olika energitjuvar kan det finnas behov av en mänsklig omstart. En mänsklig Ctrl+Alt+Del

Se filmen här!


Sluta älta och vara din värsta fiende!

Det är så lätt att som människa fastna i sina egna negativa tankar. Det blir som två personer som pratar i sitt huvud. Den ena anklagar med frågor varför du gjorde som du gjorde. Den andra rösten är mer förlåtande och tröstande. Ofta kan den negativa rösten bli den starkare som påverkar hela vår vardag på ett negativt sätt.

Den här filmen ger dig några tankar om vad du kan göra när ältande sätter fart!

Se filmen här!


Bonusbilder

Materialet ni fick blev en del av dagen och vi tog ut svängarna och här får du ytterligare lite material som kom upp på vår utbildningsdag.

Hämta bilderna här!

Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv! Konsten att göra omstart på en dålig dag.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du videon "Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv" som handlar om motivation och sätt att hantera motgångar.

Nu är det klart! Du prenumererar på mitt nyhetsbrev.