Material – Almiak

Tack för en trevlig dag uppe hos er i Skellefteå. Hoppas ni fick tankar, reflektioner och bra tips och verktyg kring bemötande av våra kunder på olika sätt.

Jag lovade er lite material och även länkar till tidigare genomförda webinar som ni kan ha nytta av.


Nej, det sitter inte i väggarna!

Nästa webinar som genomförs den 6,e mars kommer diskutera kring vad som sitter i väggarna och vad som kan göras för att förändra gamla ovanor. Anmäl dig till webinaret så får du också möjlighet att se reprisen ifall du skulle få ett snabbt förhinder.

Anmäl dig här!


Ctrl+Alt+Del

När vi stöter på våra energitjuvar, som är en del av vår vardag, måste vi lära oss att hantera dessa på ett effektivt sätt. Ibland hamnar vi i situationer där känslan av det dåliga mötet sitter kvar länge och vi har svårt att se saker ljust och positivt.

Att då kunna göra en mänsklig omstart, en mänsklig Ctrl+Alt+Del, är ett sätt att inte fastna i det negativa spåret för länge.

Vill du se tankarna kring detta så gör du det via länken.

Se tipsen här!


Kursmaterial

Här kan du nu hämta hem de bilder som jag använde under vår dag tillsammans. Ladda hem bilderna och boka sedan in ett specifikt datum framöver där du tar en stund för dig själv och går tillbaka och gör dina reflektioner kring hur det har gått.

Här hämtar du materialet!

Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv! Konsten att göra omstart på en dålig dag.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du videon "Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv" som handlar om motivation och sätt att hantera motgångar.

Nu är det klart! Du prenumererar på mitt nyhetsbrev.