Material till Konsument Gästrikland

Tack för en trevlig dag tillsammans med er i Gävle 🙂

Här har ni lite material att ta del av. Både de bilder jag ritade och visade samt några av mina tidigare webiniar som bland annat tar upp Ctrl+Alt+Del som jag pratade om.

Ni har också länken till nästa webinar som har temat; “men jag är ju sån här och så här har jag alltid varit!”

Anmäl dig här!


Ctrl+Alt+Del – om konsten att starta om sig själv och hitta sin motivation!

Klicka här för att se filmen!


Sluta älta och vara din värsta fiende!

Vi pratade en del om att det är lätt att älta saker och ting. Det kan vara allt från något vi sagt, en kund som vi hamnade i diskussion med eller något annat vi har stött på i vårt liv. Älta är något de allra flesta gör med jämna mellan och vi behöver också lära oss att stoppa detta i tid. Den här filmen ger dig några tankar och tips om just det här.

Klicka här för att se filmen!


Kursmaterialet!

Här kan ni ladda hem materialet och bilderna jag använde under föreläsningen. Ett tips kan vara att boka in en stund med dig själv om ett antal veckor och sedan ta fram materialet och fundera på vad vi sa och vad du har gjort sedan dess. Du kan gärna boka in en stund med en eller några kollegor, se på materialet och reflektera på hur ni kan använda sakerna i er egen vardag.

Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv! Konsten att göra omstart på en dålig dag.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du videon "Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv" som handlar om motivation och sätt att hantera motgångar.

Nu är det klart! Du prenumererar på mitt nyhetsbrev.