Utbildning för ITSAM

Inspirationswebinar

Med jämna mellanrum genomför jag kostnadsfria inspirationswebinar i syfte att ständigt hålla kunskapen levande. Om du är intresserad och vill stanna till, reflektera och få mer verktyg i din vardag är det bara att anmäla sig via länken. Kom i håg att även om du inte kan delta just när jag sänder så får du möjlighet att se reprisen om du anmält dig innan jag kör igång.

Anmäl dig här!


Kursmaterial!

Här har du möjlighet att ladda ned ditt kursmaterial som användes under utbildningen!

Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv! Konsten att göra omstart på en dålig dag.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du videon "Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv" som handlar om motivation och sätt att hantera motgångar.

Nu är det klart! Du prenumererar på mitt nyhetsbrev.