En tidig morgon i den friska luften tar jag och Ludde en uppiggande promenad. Sedan en härlig frukost med en kopp espresso. För mig är det här det bästa sättet att starta upp min dag så det blir en bra dag.

Idrottsmän och idrottskvinnor är fantastiska på att skapa rutiner, procedurer och liknande för att komma in i det bästa tillståndet för att prestera bra. Kajsa Bergqvist slog sig på benen, Stefan Holm  togs sig på huvudet och drog sig i tröjan, målvakten Henrik Lundqvist sägs ha en hårt styrd rutin för hur han tar på sig all utrustning.

Är allt det här med rutiner och procedurer enbart förunnat alla idrottsprofiler? Nej det tror inte jag. Utan det handlar om att hitta sina egna vägar att gå. Gärna titta på hur andra gör och knycka deras recept om du tror det skulle passa dig.

Det kommer kanske inte alltid att lyckas men om det lyckas ibland så är väl det tillräckligt bra.

Det jag är nyfiken på är hur du brukar starta din dag för att det här ska bli den bästa dagen? Maila mig gärna dina tips så ska jag sammanställa alla dessa i en liten “gobok” framöver.

Hoppas jag får massor av goa tankar.

Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv! Konsten att göra omstart på en dålig dag.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du videon "Gör CTRL+ALT+DELETE på dig själv" som handlar om motivation och sätt att hantera motgångar.

Nu är det klart! Du prenumererar på mitt nyhetsbrev.